Dalihan Natolu, Arse, Tapanuli Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Dalihan Natolu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kidul
KacamatanArse

Dalihan Natolu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Arse, Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Arse, Tapanuli Kidul


Gnome-home.svg