Damar Sari, Padang Hilir, Tebing Tinggi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Damar Sari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaTebing Tinggi
KacamatanPadang Hilir

Damar Sari nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Padang Hilir, Kota Tebing Tinggi, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Padang Hilir, Tebing Tinggi


Gnome-home.svg