Danau Embat, Maro Sebo Ilir, Batanghari

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Danau Embat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténBatanghari
KacamatanMaro Sebo Ilir

Danau Embat nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Maro Sebo Ilir, Kabupatén Batanghari, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Maro Sebo Ilir, Batanghari


Gnome-home.svg