Dao-dao Zanuwo, Susua, Nias Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Dao-dao Zanuwo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanSusua

Dao-dao Zanuwo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Susua, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Susua, Nias Kidul


Gnome-home.svg