Darmakradénan, Ajibarang, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Darmakradénan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanAjibarang

Darmakradénan nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Ajibarang, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg