David Thewlis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
David Thewlis
Thewlis, 2008
GumelarDavid Wheeler
20 Maret 1963 (1963-03-20) (yuswa 57)[1]
Blackpool, Inggris
PagawéanAktor, produser, panulis
Taun aktip1985–ayeuma
PasanganSara Sugarman
(m. 1992; div. 1994)
MitraAnna Friel
(2001–2010)
Anak1

David Thewlis (gumelar di Blackpool, Lancashire, Inggris, 20 Maret 1963; umur 57 taun) nyaéta aktor asal Inggris. Anjeunna maénkeun peran Remus Lupine dina film Harry Potter.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "David Thewlis profile at FilmReference.com". Film Reference.com. Diakses tanggal 30 August 2007. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg