Dawuhan, Banyumas, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Dawuhan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanBanyumas
Pamaréntahan
 • Nami KuwuTaufik Wisnu Jati

Dawuhan nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Banyumas, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.