Diana Spencer

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Diana
Putri Wales

Diana, 1987
Diana, 1987
Pasangan Charles, Pangeran Wales
(m. 1981; cerai 1996)[1]
Katurunan
Wangsa
  • Spencer (gumelar)
  • Windsor (pernikahanna)
Rama John Spencer, 8th Earl Spencer
Ibu Frances Ruth Roche
Gumelar 1 Juli 1961
Park House, Sandringham, Norfolk, Inggris, Britania Raya
Maot 31 Agustus 1997 (yuswa 36)
Pitié-Salpêtrière Hospital, Paris, Prancis
Tanda tangan Tanda tangan Diana Spencer

Diana, Putri Wales (Diana Frances; née Spencer; gumelar 1 Juli 1961 – tilar dunya 31 Agustus 1997 dina umur 36 taun) nyaéta istri munggaran Charles, Pangeran Wales, putera sulung Ratu Elizabeth II sareng ogé pewaris tahta Karajaan Inggris sareng 15 nagara Pasamakmuran Inggris. Putrana, Pangeran William sareng Harry masing-masing nempatkeun kadua sareng kagenep dina tahapan pusaka pikeun tahta. Ngaliwatan pernikahanna ka Charles, Diana dianugerakeun gelar Putri Wales, gelar putra pangeran garwa sareng permaisuri ratu ka hareup Britania Raya.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg