Dimas Séto

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dimas Seto

Dimas Séto (gumelar di Jakarta, 23 Juli 1979; umur 39 taun).[1] Karirna salaku selebritis dimimitian sanggeus meunang pemilihan Top Guess 1998 Majalah Aneka, anu saterusna ngajadikeun manéhna artis sajumlah produk pariwara.[2] Suksés minangka béntang pariwara, Dimas tuluy boga kasempetan ngabintangan sinetron sarta ngabintangan film.[1] Sinetron anu dibintanganna di antarana;

  1. ABG;
  2. JAMILAH BINTI SELANGIT;
  3. KUTUNGGU CINTAMU
  4. MUKJIZAT ALLAH;
  5. JANGAN PERGI DARIKU;
  6. CINTAKU BERAT DI ONGKOS;
  7. PENJAGA HATI.[2]

Saterusna manéhna ngabintangan film kontroversial BURUAN CIUM GUE, anu dilarang medar lantaran judulna anu dianggap 'provokatif'.[1] Saterusna babarengan aktris Luna Maya, Dimas ngabintangan film PESAN DARI SURGA.[1] Dimas ogé ngabuktikeun deui kiprah aktingna di layar lebar kalayan berperan di film SELAMANYA sarta di film bergenre suspense thriller, RAHASIA BINTANG.[1] Aktor anu ogé riweuh ngurus bisnis futsalna ieu ngajajal pangabisa di widang tarik sora kalayan turut nyumbangkeun sorana di album kompilasi 10 MALES SINETRON ARTIST.[1]

Dimas sempet ngajalin hubungan kalayan aktris Cristy Soebono (anak promotor Adri Subono), tapi hubungan kasebut ngan samentara alatan pamustunganana duanana mutuskeun pikeun pisah.[1] Sanggeus éta, Dimas ogé sempet ngajalin hubungan kalayan artis Ussy Sulistiawaty, tapi sakali deui hubungan ieu gagal.[1] Sanggeus pisah jeung Ussy, Dimas ngajalin hubungan jeung artis Dhini Aminarti.[1] Pas di poé Saptu, 12 Désémber 2009, Dimas resmi mungkas mangsa lajangna.[1] Manéhna nikah ka Dhini di Imah Kriya Asri, Jl. Ampera, Jakarta Selatan.[1] Dina prosési anu katutup pikeun wartawan ieu, Dimas mikeun mas kawin mangrupa duit tunai Rp1.212.009.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l (id)profil Dimas Seto (diaksés tanggal 04 Desember 2011)
  2. a b (id)profil (diaksés tanggal 04 Desember 2011)
Nulis.jpg