Dinasti Chola

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Dinasti Chola (Basa Tamil: சோழர் குலம், IPA: ['ʧoːɻə]) mangrupa dinasti Tamlik nu ngawasaan India Kidul nepi ka abad ka-13. Karikala Chola mangrupa raja Chola awal nu kasohor, samentawis Rajaraja Chola, Rajendra Chola I, jeung Kulothunga Chola I mangrupa raja Chola abad patengahan.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Hourglass drawing.svg