Dinasti Chola

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Dinasti Chola (Basa Tamil: சோழர் குலம், IPA: ['ʧoːɻə]) mangrupakeun dinasti Tamlik nu ngawasaan India Kidul nepi ka abad ka-13. Karikala Chola mangrupakeun raja Chola awal nu kasohor, samentawis Rajaraja Chola, Rajendra Chola I, jeung Kulothunga Chola I mangrupakeun raja Chola abad patengahan.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Hourglass drawing.svg