Dolat Rayat, Karo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dolat Rayat
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténKaro
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Désa/kalurahan-

Dolat Rayat nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Karo, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Karo Citakan:Dolat Rayat, Karo