Dolat Rayat, Karo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Dolat Rayat

Peta lokasi Kacamatan Dolat Rayat
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Karo
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Dolat Rayat nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Karo, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Karo Citakan:Dolat Rayat, Karo


Nuvola filesystems folder home.png