Dolok Masihul, Serdang Bedagai

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dolok Masihul
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.18.09
Désa/kalurahan-

Dolok Masihul nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Serdang Bedagai Citakan:Dolok Masihul, Serdang Bedagai