Dolok Masihul, Serdang Bedagai

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Dolok Masihul

Peta lokasi Kacamatan Dolok Masihul
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Serdang Bedagai
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Dolok Masihul nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Serdang Bedagai Citakan:Dolok Masihul, Serdang Bedagai


Nuvola filesystems folder home.png