Dolok Sigompulon, Padang Lawas Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Dolok Sigompulon

Peta lokasi Kacamatan Dolok Sigompulon
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Padang Lawas Kalér
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Dolok Sigompulon nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Padang Lawas Kalér Citakan:Dolok Sigompulon, Padang Lawas Kalér


Nuvola filesystems folder home.png