Dongeng tukang batu jeung lian-lianna

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dongeng tukang batu jeung lian-lianna  
PanulisM. Natawiria
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Kaping dimedalkeun1924

Dongeng tukang batu jeung lian-lianna (éjahan heubeul: Dongeng toekang batoe djeung lian-lianna) nyaéta buku nu ditulis ku basa Sunda karya M. Natawiria. Ieu buku munggaran medal taun 1924 dina wangun citak ku penerbit di Weltevreden.


Nulis.jpg