Dumbo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dumbo
SutradaraSupervising Director Sequence Directors
ProduserWalt Disney
Sajarah kuOtto Englander
Joe Grant
Dick Huemer
Béntang
NaratorJohn McLeish
MusisiFrank Churchill
Oliver Wallace
Produksi
company
DistributorRKO Radio Pictures
Tanggal rilis
  • 23 Oktober 1941 (1941-10-23)
Running time
64 menit
NagaraAmérika Sarikat
BasaInggris
Anggaran$950,000
Box office$1.3 juta (est. United States/Canada rentals, 1941)

Dumbo nyaeta salah sahiji pilem animasi anu diproduksi ku Walt Disney jeung didistribusikeun ka bioskop ku RKO Radio Pictures pada tanggal 23 Oktober 1941 di Amérika Sarikat.

Referensi[édit | édit sumber]


Nulis.jpg