Durénombo, Subah, Batang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Durénombo
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Batang
Kacamatan Subah

Durénombo nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Subah, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg