Duri Selatan, Tambora, Jakarta Barat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Duri Selatan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Barat
KacamatanTambora

Duri Selatan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Tambora, Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg