Duri Kidul, Tambora, Jakarta Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Duri Selatan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kulon
KacamatanTambora

Duri Selatan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Tambora, Kota Jakarta Kulon, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.