Dusun Baru, Tabir, Merangin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Dusun Baru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMerangin
KacamatanTabir

Dusun Baru nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Tabir, Kabupatén Merangin, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Tabir, Merangin


Gnome-home.svg