Dusun Baru Tanjung Tanah, Danau Kerinci, Kerinci

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Dusun Baru Tanjung Tanah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténKerinci
KacamatanDanau Kerinci

Dusun Baru Tanjung Tanah nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Danau Kerinci, Kabupatén Kerinci, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Danau Kerinci, Kerinci


Gnome-home.svg