Dusun Kebun, Batang Asam, Tanjung Jabung Barat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Kalurahan Dusun Kebun
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Dusun Kebun
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTanjung Jabung Barat
KacamatanBatang Asam

Dusun Kebun nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Batang Asam, Kabupatén Tanjung Jabung Barat, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Batang Asam, Tanjung Jabung Barat