Ed Asner

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ed Asner (2017)

Eddie Asner (15 Nopémber 1929) nyaéta aktor Amérika Sarikat.


Nulis.jpg