Emuk

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Emuk nyaéta cangkir anu dijieun tina logam, aya ogé anu dijieun tina beling biasa leuwih gedé ti batan cangkir ukuran biasa bari biasana aya tutupna di luhur sok disebut ogé bekong paranti nginum.

Emuk tina keramik
Nulis.jpg