Ena, Gifu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Ena
恵那市
Lokasi Ena
Ena aya di Gifu, Jepang.
Lokasi
Nagara Jepang
Wewengkon Chūbu
Préfektur Gifu
Karakter fisik
Area 504,19 km² (194,7 sq mi)
Lokasi 35°27′N 137°25′E
Lambang
Kantor Pamarentahan Ena
Alamat 〒509-7292
Nagashima-machi, Ena-shi, Gifu-ken
Nomer telpon 0573-26-2111
Ramatloka resmi: City of Ena

Ena (恵那市 Ena-shi?) nyaéta kota nu aya di wewengkon Tōnō di Préféktur Gifu, Jepang.

Dina 1 Desember, 2004, populasina kurang leuwih 57,731 tur karapetan populasi 114 urang km². Legana kota ieu nyaéta 504.19 km².

Kota ieu didirikeun dina 1 April, 1954.

Dina tanggal 25 Oktober, 2004, opat kota jeung hiji désa nu saméméhna Distrik Ena dihijikeun jadi hiji kota. Kota-kota nu ngahiji nyaéta: Akechi, Iwamura, Kamiyahagi, Kushihara, jeung Yamaoka.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan
Nulis.jpg