Fadoro Bahili, Mandrehe, Nias Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Fadoro Bahili
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kulon
KacamatanMandrehe

Fadoro Bahili nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Mandrehe, Kabupatén Nias Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Mandrehe, Nias Kulon


Gnome-home.svg