Fadoro Lasara, Gunungsitoli, Gunungsitoli

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Fadoro Lasara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaGunungsitoli
KacamatanGunungsitoli

Fadoro Lasara nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Gunungsitoli, Kota Gunungsitoli, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Gunungsitoli, Gunungsitoli


Gnome-home.svg