Fadoro Lauru, Hiliduho, Nias

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Fadoro Lauru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias
KacamatanHiliduho

Fadoro Lauru nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Hiliduho, Kabupatén Nias, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Hiliduho, Nias


Gnome-home.svg