Fadoro You, Gunungsitoli Alo'oa, Gunungsitoli

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Fadoro You
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaGunungsitoli
KacamatanGunungsitoli Alo'oa

Fadoro You nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Gunungsitoli Alo'oa, Kota Gunungsitoli, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Gunungsitoli Alo'oa, Gunungsitoli


Gnome-home.svg