Fajar Asri, Seputih Agung, Lampung Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Fajar Asri
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanSeputih Agung

Fajar Asri nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Seputih Agung, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Seputih Agung, Lampung Tengah


Gnome-home.svg