Fajar Baru, Jati Agung, Lampung Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Fajar Baru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kidul
KacamatanJati Agung

Fajar Baru nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Jati Agung, Kabupatén Lampung Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Jati Agung, Lampung Kidul


Gnome-home.svg