Fajar Baru, Pagelaran Kalér, Pringsewu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Fajar Baru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPringsewu
KacamatanPagelaran Kalér

Fajar Baru nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pagelaran Kalér, Kabupatén Pringsewu, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Pagelaran Kalér, Pringsewu


Gnome-home.svg