Fajar Baru, Panca Jaya, Mesuji

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Fajar Baru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMesuji
KacamatanPanca Jaya

Fajar Baru nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Panca Jaya, Kabupatén Mesuji, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Panca Jaya, Mesuji


Gnome-home.svg