Fajar Bulan, Gunung Sugih, Lampung Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Fajar Bulan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanGunung Sugih

Fajar Bulan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Gunung Sugih, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Gunung Sugih, Lampung Tengah


Gnome-home.svg