Fanayama, Nias Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Fanayama

Peta lokasi Kacamatan Fanayama
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Nias Kidul
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Fanayama nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Nias Kidul Citakan:Fanayama, Nias Kidul


Nuvola filesystems folder home.png