Faomasi Hilisimaetano, Maniamolo, Nias Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Faomasi Hilisimaetano
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanManiamolo

Faomasi Hilisimaetano nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Maniamolo, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Maniamolo, Nias Kidul


Gnome-home.svg