Felicity Jones

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Felicity Jones
Felicity Jones taun 2016
GumelarFelicity Rose Hadley Jones
17 Oktober 1983 (1983-10-17) (yuswa 37)
Birmingham, Inggris, Britania Raya
AtikanKing Edward VI Handsworth School
Kings Norton Girls' School
Alma materWadham College, Oxford
PagawéanAktris
Taun aktip1996–ayeuna
Jangkungna5'3 (1,60 m)
PasanganCharles Guard (m. 2018)

Felicity Rose Hadley Jones (gumelar 17 Oktober 1983; umur 37 taun) nyaéta saurang aktris Inggris. Anjeunna ngamimitian karir lakonan profésional ti saprak budak leutik.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg
Mangga paluruh émbaran nu langkung seueur ngeunaan Felicity Jones ku jalan nyungsi proyék sawargi Wikipedia
Wiktionary-logo-su-without-text.svg Définisi kamus ti Wiktionary
Wikibooks-logo.svg Buku téks ti Wikibooks
Wikiquote-logo.svg Cutatan ti Wikiquote
Wikisource-logo.svg Téks sumber ti Wikisource
Commons-logo.svg Gambar jeung média ti Commons
Wikinews-logo.svg Warta ti Wikinews
Wikiversity-logo-Snorky.svg Sumber pangajaran ti Wikiversity