Fodo, Gunungsitoli Selatan, Gunungsitoli

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Fodo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaGunungsitoli
KacamatanGunungsitoli Selatan

Fodo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Gunungsitoli Selatan, Kota Gunungsitoli, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Gunungsitoli Selatan, Gunungsitoli


Gnome-home.svg