Fulolo Salo'o, Sitolu Ori, Nias Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Fulolo Salo'o
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kalér
KacamatanSitolu Ori

Fulolo Salo'o nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sitolu Ori, Kabupatén Nias Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Sitolu Ori, Nias Kalér


Gnome-home.svg