Géografi Azerbaijan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Peta Azerbaijan

Azerbaijan perenahna di daérah Eurasia Kaukasus . Tilu fitur fisik ngadominasi Azerbaijan: laut Kaspia, pagunungan Kaukasus Raya jeung dataran handap di tengah nagara. Kalayan ukuran Azerbaijan nu kurang leuwih sarua jeung Portugal atawa nagara Maine, Azerbaijan legana sakitar 86.600 kilométer pasagi, kurang ti 1% daérah tilas Uni Soviét . Azerbaijan mangrupa nagara gede diantara tilu nagara Transkaukasus lianna (Georgia jeung Armenia).

Rujukan[édit | édit sumber]