Gading, Pugung, Tanggamus

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Gading
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTanggamus
KacamatanPugung

Gading nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pugung, Kabupatén Tanggamus, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Pugung, Tanggamus


Gnome-home.svg