Gading Rejo Wétan, Gading Rejo, Pringsewu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gading Rejo Wétan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPringsewu
KacamatanGading Rejo

Gading Rejo Wétan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Gading Rejo, Kabupatén Pringsewu, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Gading Rejo, Pringsewu


Gnome-home.svg