Gajah, Simpang Empat, Karo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gajah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténKaro
KacamatanSimpang Empat

Gajah nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Simpang Empat, Kabupatén Karo, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Simpang Empat, Karo


Gnome-home.svg