Gajahmekar, Soréang, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gajahmekar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanSoréang

Gajahmekar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Soréang, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg