Kutawaringin, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Kutawaringin

Peta lokasi Kacamatan Kutawaringin
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bandung
Camat Drs. Agus Suhartono
Lega 47,3 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 102.026 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Kutawaringin nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png