Gandri, Penengahan, Lampung Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gandri
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kidul
KacamatanPenengahan

Gandri nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Penengahan, Kabupatén Lampung Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Penengahan, Lampung Kidul


Gnome-home.svg