Ganggaéng, Picung, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Ganggaéng
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanPicung

Ganggaéng nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Picung, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.[1]


  1. BPS Provinsi Banten. Master File Desa Provinsi Banten Tahun 2016. ISSN: 2356-3745