Gariang, Padang Bolak Julu, Padang Lawas Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gariang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanPadang Bolak Julu

Gariang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Padang Bolak Julu, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Padang Bolak Julu, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg