Gebang, Purworejo

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Gebang
Kacamatan
Negara Bandéra Indonésia Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Luas - km²
Kapadetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -


Gebang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Purworejo, Propinsi Jawa Tengah , Indonésia.



 

Kabupatén Purworejo, Jawa Tengah

Kacamatan: Bagelén | Banyuurip | Bayan | Bener | Bruno | Butuh | Gebang | Grabag | Kaligesing | Kemiri | Kutoarjo | Loano | Ngombol | Pituruh | Purwodadi | Purworejo |



Nuvola filesystems folder home.png