Gebang, Purworejo

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kacamatan Gebang

Peta lokasi Kacamatan Gebang
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Purworejo
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Gebang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Purworejo, Propinsi Jawa Tengah , Indonésia.



 

Kabupatén Purworejo, Jawa Tengah

Kacamatan: Bagelén | Banyuurip | Bayan | Bener | Bruno | Butuh | Gebang | Grabag | Kaligesing | Kemiri | Kutoarjo | Loano | Ngombol | Pituruh | Purwodadi | Purworejo |



Nuvola filesystems folder home.png