Gedébagé, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Gedébagé

Peta lokasi Kacamatan Gedébagé
Propinsi Jawa Barat
Kota Bandung
Camat BAMBANG SUKARDI
Lega 9,58 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 35.800 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Gedébagé nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Nuvola filesystems folder home.png