Gegendir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gegendir (Basa Indonésia: pentungan; Basa Inggris: club) nyaéta alat pikeun neunggeul nu dijieun tina kai, wangunna lempeng kawas jidar.[1] Ari gegendir nu sok dibawa ku pulisi disebutna baton.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b Danadibrata, R.A. (2009). Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata. Indonesia: Kiblat Buku Utama. p. 283. ISBN 9793631937. 
Nulis.jpg