Lompat ke isi

Gentawangi, Jatilawang, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Gentawangi
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Gentawangi
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanJatilawang

Gentawangi nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Jatilawang, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.